Relaxează-te!
De contabilitate ne ocupăm noi.

 

Te ajutăm să-ți crești afacerea fără să faci toată ziua calcule, hârtii, taxe și drumuri la finanțe. Se ocupă Lili de toate astea.

 

 

Clienții noștri


Consultanță fiscală

Fiscalitatea este importantă pentrur orice entitate economică activă pe piață. În climatul economic actual, autoritățile sunt foarte vigilente cu veniturile bugetare. Legislația fiscală din România este volatilă, cu modificări dese și neprevăzute ale legislației.

Lilis' te ajută să eviți pierderile și blocajele cauzate de legislația fluidă. Prin experiența noastră fiscală și abordarea în-detaliu te ajutăm cu gestionarea corectă și eficientă a taxelor și impozitelor.

Mai multe informații...

Expertiză Contabilă

îndeplinim principalele funcții de contabilitate financiară, asigurând respectarea completa a reglementărilor locale. Te ținem pe deplin informat cu privire la situația financiară a companiei tale.

Funcționăm proactiv în identificarea problemelor curente în ceea ce privește toate aspectele contabile, fiscale și legale.

Mai multe informații...

Contabilitate & Resurse Umane

Externalizararea salarizării și a resurselor umane este cea mai buna soluție pentru compania ta. Cu noi obții siguranța respectării cerințelor legislative , prelucrarea corectă a salariilor angajaților, rapoarte complexe, distribuirea fluturașilor de salariu la timp sș securizarea datelor cu caracter personal.

Serviciile noastre sunt concepute astfel încat să asigure flexibilizarea si eficientizarea procesului de salarizare și de administrare a resurselor umane.

Mai multe informații...


Ce spun clienții

  • “Cu Lili economisesc enorm de mult timp și efort, nemaivorbind de beneficiul psihic de a ști că finanțele firmei mele sunt tot timpul în regulă. Recomand călduros!”

    Rating: 5 out of 5.

    Dora Romocia – 360 Gradus Design

Contact

Hai să povestim! Putem fi contactați folosind numărul de telefon sau adresa de email furnizate mai jos. Alternativ ne poți contacta direct, folosing formularul integrat.